torsdag den 17. marts 2011

Nogle dage ...

Pigerne overnatter hos mormor, det er altid hyggeligt for dem, når de kan det. Sidst på aftenen får A ondt i halsen, og det bliver værre og værre - mormor påstår, de kun har sovet to timer i nat - og den lille djævle i mig priser sig lykkelig for den gode nattesøvn, hun selv har fået.

Nå, jeg får om morgenen ringet til arbejdet og meldt barnets første sygedag, henter børn hos mormor (og nu klager S også over ondt i halsen), ringer til børnehave og læge. Vi bliver henvist til en sygeplejersker, der med det samme kan pode pigerne. A's prøve er positiv med det samme - penicillin (igen), S slipper i denne omgang. Ned til apoteket, der først åbner en time senere, hjem, vente-vente-vente, kører til apotek igen, står i kø, køber penicillin, forbi Super Best, så vi kan få lidt frokost, hjem igen. Her opdager jeg så, at der er løbet en sms ind fra lægecenteret - S's podning har vist sig at være positiv, så hun skal også have penicillin (igen).

Her er det så jeg ikke lige magter af proppe to feberramte børn ind i bilen igen, så jeg ringer til min moar, der tilfældigvis render rundt nede i byen, og hun kan hente medicinen til S - hurra for mødre!

Nu sidder/ligger vi alle i sofaen - også hunden.

Fruen i huset

Ingen kommentarer:

Send en kommentar